Gebruikte meubelen van Tweede Zit & Zo

U zit goed met gebruikte meubelen van Tweede Zit & Zo.

Bent U op zoek naar gebruikte meubelen? kom dan eens langs in onze showroom aan de Felix Timmermansstraat 50A te Deurne. Wij hebben een keur aan eettafels, stoelen, fauteuils, bankstellen, salontafels, bijzettafels, dressoirs en diverse soorten kasten. Wij besteden veel aandacht aan onze gebruikte meubelen om deze in een zo goed mogelijke staat aan U te kunnen leveren. Zoekt U moderne gebruikte meubelen? Ook daarvoor kunt U bij ons terecht. We hebben een enorm aanbod van antiek tot retro en modern. Gun gebruikte meubelen een tweede kans om van Uw huis een gezellig thuis te maken.

Voor de prijs van deze meubelen hoeft U het niet te laten.

Omdat wij zeer gunstig kunnen inkopen hoeft Uw aankoopprijs echt niet zo hoog te zijn. De prijs- kwaliteit verhouding van deze gebruikte meubelen is zeer goed. Kwalitatief goed materiaal kenmerkt onze voorraad. Omdat wij regelmatig nieuwe aanvoer krijgen van gebruikte meubelen wisselt ons assortiment vaak. Kunt U tijdens Uw eerste bezoek aan onze showroom niet direct iets naar Uw gading vinden, loop dan regelmatig binnen om niets te missen wanneer er weer een nieuwe voorraad gebruikte meubelen binnenkomt.

Het merendeel van onze bankstellen en fauteuils is gemaakt van echt leder.

Kwaliteitsleder kenmerkt onze bankstellen en fauteuils. Of het nu modern of design is, retro of antiek, het merendeel is gemaakt van echt leder.

Naast de bankstellen en fauteuils bestaat ons assortiment uit o.a. dressoirs, kasten, woonaccessoires, eettafels en stoelen oftewel eethoeken, allemaal gemaakt van goed materiaal. Heeft U een huis gekocht als starter en wilt U Uw huis niet al te duur inrichten omdat het toch al allemaal veel kost, geef dan onze gebruikte meubelen een kans om Uw huis gezellig te maken. Houdt U van modern of design? Ook dit hebben wij in ons assortiment.

Loop regelmatig binnen om de steeds wisselende voorraad aan meubelen niet te missen.

Zoals reeds eerder gemeld is er een regelmatige aanvoer van “nieuwe” gebruikte meubelen. Zit er bij Uw eerste bezoek niets van Uw gading bij, dit kan bij een volgend bezoek wel het geval zijn. Loop daarom regelmatig bij ons binnen om op de hoogte te blijven van de voorraadwijziging. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen om te informeren naar het soort gebruikte meubelen waar U naar op zoek bent. Bel ons gerust voor een gedegen advies.

Onder onze voorraad bevinden zich ook veel merk meubelen.

Echte merk meubelen zijn er ook. Om U een impressie te geven van de merken volgt hier een opsomming: Leolux, Rolf Benz, Montel en Jori, zoals U ziet zijn dit niet de minste namen op de markt, dus deze merk artikelen zijn als gebruikte meubelen nog zeer goed van kwaliteit en zeker de moeite waard om ze een tweede eigenaar te gunnen.

Openingstijden van onze showroom.

Wilt U een kijkje komen nemen naar onze gebruikte meubelen, dan zijn wij aanwezig op maandag van 12.00 uur tot 17.00 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag zijn wij gesloten.